tr?id=307384803040578&ev=PageView&noscript=1 Franchise - H I Juristbyrå Stockholm

H I Juristbyrå - bokatid online

Franchise

Franchise

Funderar du på att avtala om franchise? Vi kan hjälpa dig och ditt företag med franchise avtal, Master franchise avtal eller exclusiv distrubution avtal. Vi har hjälpt flera, stora och små, företag och haft ledande roll i olika internationella  etableringar för våra klienters räkning, se här.

En definition av franchise är ett koncept som en näringsidkare (franchisegivaren) upplåter till en annan näringsidkare (franchisetagaren) mot ersättning. Franchiseavtal är ett av de mest effektiva sätten att uppnå drömmen om ett framgångsrikt företag och en säker investering.

 

Samtidigt kan det innebära risker och stor arbetsbörda.  Avtalet är ett stort investeringsbeslut som kräver kunskap inom olika affärsmässiga och juridiska områden.

Låt inte din affärsdröm förvandlas till en mardröm. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg i att allt blir korrekt gjort. Genom juridisk rådgivning hjälper vi dig utvärdera vilken sorts investering som krävs och vad dina pågående ekonomiska, operativa och andra förpliktelser kommer bli. En jurist från oss granskar därefter ditt franchiseavtal och förhandlar med franchisegivaren.

Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Vårt mål är att du som franchisetagare kammar hem ett Master Franchiseavtal som möter dina förväntningar och placerar dig i en starkare position i avtalet.

Juridisk rådgivning under hela processen

När du anlitar oss agerar vi efter din och dina önskemål! För internationella uppdrag och när du anlitar oss får du erfarenheter från marknadens skarpaste juristbyråer, konsultföretag, finans-, media- och reklambyråer runt om i världen. Vi garanterar att tiden som krävs för ett grundligt juridiskt arbete läggs på ditt ärende.

Att gå in helhjärtat, ta hjälp från praxis och jämföra fall är en självklarhet.

 

Vårt arbete slutar inte efter förvärvandet av franchiseavtalet. När andra byråer stannar och inte kan göra mer fortsätter vi stödja din verksamhet genom en mängd juridiska tjänster. Continuous Support är en särskilt populär tjänst bland våra klienter som vistas utanför EU:s gränser och avtalar med ett eller flera företag från Europa eller USA. Har du varken har tid eller möjlighet att själv starta processen skriver vi fullmakt och tar över uppdraget enligt önskemål.

 

Hör av dig till oss på mail eller telefon för juridisk rådgivning med en erfaren franchise-jurist.

Vi strävar efter en svarstid på 12 timmar, men hör garanterat av oss inom ett dygn. För din skull sätter vi igång med arbetet så snart vi kan.

SVERIGE-HUVUDKONTOR

Carl Akrells gata 4

115 51 Stockholm

0046 8 6840 5555

0046 704 819 419

SPANIEN

Paseo Vistalegre,3 - Bajo dcha

Torrevieja - Spain 

DUBAI 

1004 , Al-Salemiyah Tower

Maktoom Road, Deira
P.O.Box : 11023 ,

Dubai U.A.E